Menu
Your Cart

Termeni si conditii

Site-ul www.npl.ro, este proprietatea SC BODKOBEL SRL, inregistrată in  sat BODOȘ, oras Baraolt, nr.105, județ Covasna, J14/280/2019, CUI: 41117980.


Accesarea, vizitarea sau cumpărarea produselor prezentate pe   site-ul    www.npl.ro implica acceptarea termenilor si condițiilor mai jos enumerați.

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si condițiilor de mai jos. Recomandăm citirea cu atenție a acestora.

 www.npl.ro  își asumă dreptul de a modifica aceste prevederi fără o altă notificare.


www.npl.ro garantează utilizatorului acces limitat, în interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul www.npl.ro și nu îi conferă dreptul de a descărca sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice altă manieră, in scopuri comerciale sau contrare intereselor SC BODKOBEL SRL  fără acordul prealabil scris al acesteia.

 

  1. Dreptul de autor a www.npl.ro asupra informațiilor publicate pe site
    Întregul conținut al site-ului www.npl.ro (imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică web, email-uri, scripturi, programe si alte date) este proprietatea www.npl.ro și este apărat de Legea pentru protecția drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) și de legile privind proprietatea intelectuală si industrială. Folosirea fără acordul www.npl.ro a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legislației in vigoare. Se permite folosirea site-ului www.npl.ro numai în limitele menționate in prezentul document.

 

2. Produsele și serviciile oferite de www.npl.ro pe site-ul npl.ro. Politica de prețuri


www.npl.ro își rezervă dreptul de a-și selecta clienții. Produsele comercializate prin intermediul www.npl.ro sunt noi, si în momentul livrării sunt insoțite de factură fiscală și certificat de garanție (unde este cazul), conform legislatiei in vigoare. Produsele și serviciile sunt oferite in condițiile respectării prevederilor prezentului document și în limita stocului disponibil.

Prețurile prezentate nu includ cheltuielile de livrare, în afara cazului în care se specifică în mod expres pe site.

Conform Art. 1665 din Codul Civil cu privire la prețul fictiv si prețul derizoriu:

1.  Vânzarea este anulabilă atunci când prețul este stabilit fără intenția de a fi plătit.

2. De asemenea, dacă prin lege nu se prevede altfel, vânzarea este anulabilă când prețul este într-atât de disproporționat față de valoarea bunului, încât este evident că părțile nu au dorit să consimtă la o vânzare.

În ciuda eforturilor noastre, un mic număr de produse pot avea pe site prețuri greșite, stabilite în mod eronat de aplicația noastră informatică. În această situație www.npl.ro nu se obligă să onoreze comenzile cu preț derizoriu. În cazul in care prețul real este mai mic decât prețul publicat pe site, iar Dumneavoastră ați achitat prețul în avans, diferența va fi returnată în termeni legali.

 

www.npl.ro și partenerii săi își rezervă dreptul să modifice specificațiile tehnice ale produselor fără o notificare în prealabil.

 

3. Plata produselor
Plata produselor comandate de pe site-ul www.npl.ro se poate efectua la livrarea produselor de către curier (ramburs) sau în avans. Plata în avans se poate realiza prin mandat poștal, ordin de plată sau prin card bancar; dovada plății trebuie trimisă catre ww.npl.ro la adresa de e-mail info@npl.ro. În cazul plății în avans, livrarea va fi efectuată numai după intrarea banilor în contul Sc BodkobelSrl, produsele comandate trebuie achitate integral, în caz contrar nu se va efectua livrarea. Www.npl.ro își rezerva dreptul ca in anumite cazuri să solicite plata produselor în avans.

 

4. Livrarea produselor
Livrarea produselor se face oriunde în țară (România), prin intermediul unei firme de curierat rapid.

TERMENUL de LIVRARE al produselor este cuprins între 24 de ore și 21 zile lucrătoare. Nu facem livrări prin Poșta Română.

www.npl.ro își rezervă dreptul să efectueze confirmarea comenzilor înainte de onorarea lor prin contactarea clienților.

Livrarea produselor se face prin firma de curierat Fan Courier,UrgentCargus,DPD, etc.

În cazul în care clientul nu este găsit la adresa menționată, el va fi contactat telefonic de către firma de curierat.

Recepția produselor reprezintă acceptul clientului că produsele au ajuns în stare bună. Factura constituie contractul de vânzare/cumpărare conform legislației române în vigoare. Clientul își exprimă acordul explicit la semnarea facturii cu privire la faptul că a primit produsul (produsele) care este conform cu comanda și cu nevoile acestuia.


www.npl.ro își rezervă dreptul să întârzie sau să anuleze livrări ale produselor comandate dacă acestea nu pot fi onorate din motive independente de www.npl.ro care includ: incendii, explozii, inundații, epidemii, greve, acțiuni guvernamentale, războaie, acte de terorism, proteste, răscoale, tulburări civile sau alte impedimente de forță majoră conform uzanțelor legii romănești.

Valoarea maximă a daunelor ce pot fi plătite de www.npl.ro față de orice client în cazul nelivrării sau a livrării necorespunzătoare este valoarea sumei încasate de Sc Bodkobel Srl de la acest client.

 


5. Garanția produselor

Toate produsele comercializate de Sc Bodkobel Srl beneficiaza, în baza facturii, de o perioadă de garanție de 30 de zile calendaristice, calculate din momentul primirii coletului. Condițiile de garanție sunt în conformitate cu Legea 449/2003 și O.G. 21/1992. La solicitarea garanției este necesară prezentarea produsului defect în ambalajul original, împreună cu accesoriile aferente (dacă este cazul), copie de pe factură fiscală și certificatul de garanție în original. În cazul în care produsele ajung neînsoțite de aceste documente, produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fără a i se soluționa garanția.

 

6. Informații despre RETURUL produselor cumpărate

Clientul poate denunța unilateral contractul cu Sc Bodkobel Srl fără a invoca un motiv, în termen de 14 zile calendaristice (cf. ord. 34/2014,  numai în scris și poate returna produsul (produsele) în același termen de 14 zile calendaristice.

Astfel, produsele cumpărate din www.npl.ro pot fi returnate conform legii, în 14 zile calendaristice de la primirea lor prin curier.

Înainte de returnarea produsului, este obligatoriu să anunțați telefonic sau pe email (info@npl.ro) intenția de a returna un produs/mai multe produse.

Produsul va fi returnat în condiții bune, în punga sau cutia originală, neutilizat și nezgâriat. În caz contrar ele pot fi reexpediate clientului.

De asemenea, NU se acceptă pentru returnare produsele care prezintă modificări fizice, lovituri, ciobiri, zgârieturi, șocuri etc. Puteți face returul prin firma de curierat Fan Courier. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului.

Produsele pot fi returnate fără invocarea vreunui motiv. 

Produsul returnat trebuie să fie însoțit de copia după factură, certificat de garanție, și formularul de retur completat online.

Dacă produsele alese pentru retur au fost însoțite de cadouri, trebuie returnate și acestea.

Sc Bodkobel Srl va înapoia  contravaloarea produselor în cel mult 14 zile de la data primirii returului. Suma înapoiată nu include cheltuielile de transport.

Rambursarea contravalorii produselor returnate se va face prin transfer bancar in contul IBAN specificat in Formularul de Retur

 

7. Calitatea serviciilor de hosting, link-urile către alte site-uri, erori de funcționare

Site-ul npl.ro este găzduit de serverele unei terțe firme. npl.ro nu va putea fi făcută responsabilă pentru eventualele erori apărute pe site indiferent de motivele apariției lor, acestea incluzând modificări ale site-ului, setări, sau actualizări ale scripturilor programate. npl.ro nu va putea fi făcută răspunzătoare pentru erorile apărute datorită folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului npl.ro. Sc Bodkobel Srl nu răspunde de conținutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legături de pe site-ul npl.ro. Pentru respectivele site-uri, răspunderea integrală o poartă proprietarii site-urilor in cauză.

8. Abonarea și dezabonarea la newsletter

Abonare și dezabonarea la newsletterul site-ului npl.ro este gratuită și voluntară, și implică acceptarea următorilor termeni de utilizare. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate și oricând vă puteți dezabona urmând instrucțiunile din subsolul fiecărui email. Mesajele trimise respectă legea Comerțului Electronic în ceea ce privește comunicarea comercială așa cum este ea stipulată de legislația românească și internațională.

Utilizarea newsletterului se face în aceleași condiții de limitare a răspunderii din punctul de vedere al conținutului precum se autorizează și folosirea site-ului, în condițiile prevăzute de prezentul document, iar politica de confidențialitate este descrisă pe larg în secțiunea următoare. npl.ro deține toate drepturile asupra conținutului newsletterului trimis către abonați în aceleași condiții ca și pentru informațiile publicate pe site, în concordanță cu prevederile acestui document.

Abonații newsletter-ului npl.ro pot retrimite aceste comunicări comerciale și altor persoane, pe răspunderea lor, și în condițiile în care nu au modificat nici structura, nici conținutul mesajelor respective. Persoanele care au primit de la abonații newsletter-ului npl.ro mesajele comerciale, se consideră că au fost informate in prealabil de către abonați despre prevederile prezentului articol. În acest context, npl.ro nu poate fi făcut răspunzătoare sub nici o formă de acțiunile abonaților săi.

npl.ro își rezervă dreptul de a restricționa accesul oricărui abonat la newsletter, dacă are orice fel de motive pentru a crede că abonatul respectiv nu respectă prevederile prezentului document.

9. Politica de confidențialitate

npl.ro garantează securitatea si confidențialitatea datelor găzduite și transmise prin sistemul său informatic. Aceste informații vor putea fi folosite de către npl.ro pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promoții, etc. numai cu acordul prealabil al clientului. Furnizarea datelor personale către npl.ro nu implică obligativate din partea utilizatorilor iar aceștia pot refuza furnizarea acestor date în orice circumstanțe si pot solicita în mod gratuit ștergerea acestora din baza de date. Orice astfel de cerere/notificare în vederea stergerii acestora din baza de date, se va data, semna și trimite de către persoana înscrisă în baza de date prin e-mail la adresa info@npl.ro.

npl.ro se obligă ca datele personale să nu fie difuzate către terți cu excepția operatorului de marketing direct. Datele personale vor putea fi însă transmise autorităților în drept să verifice tranzacțiile comerciale sau altor autorități în drept să efectueze orice verificări justificate în baza legii, dacă acest lucru va fi solicitat în conformitate cu legile in vigoare.

Datorită modului prin care datele cu caracter personal stocate de sistemul npl.ro sunt transmise pe cale electronică, npl.ro nu poate fi făcut răspunzătoare in nici un fel de pierderea acestora sau de copierea informațiilor de către persoane neautorizate, prin folosirea de aparatură sau software de interceptare. La sesizarea utilizatorilor, npl.ro va lua toate măsurile și va pune la dispoziție toate fișierele necesare organelor competente abilitate să rezolve acest tip de infracțiune.

Informațiile furnizate către npl.ro sunt folosite numai în scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor, trimiterea de mesaje personalului npl.ro, abonarea la newsletter, etc), conform legilor in vigoare. npl.ro nu furnizează adresa dumneavoastră de e-mail unor terți, nu incurajează spam-ul, și nu face publice datele furnizate de clienții săi fără acordul explicit al acestora.

npl.ro certifică faptul că va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulație a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comerțul electronic, precum și a Ordonanței nr. 130/2000 privind protecția consumatorilor la încheierea și executarea contractelor la distanță cu modificările ulterioare. Printre aceste drepturi se numără (enumerarea nu are un caracter limitativ):

   1. dreptul de a cere npl.ro să vă confirme prelucrarea sau nu a datelelor Dumneavoastră personale, în mod gratuit;
   2. dreptul de a cere npl.ro să rectifice, actualizeze, blocheze sau șterge, în mod gratuit, acele date furnizate a căror prelucrare nu este conform dispozitiilor Legii nr. 677/2001;
   3. dreptul de a cere npl.ro să înceteze, în mod gratuit, prelucrarea datelor Dumneavoastră personale;
   4. dreptul de a cere npl.ro sa înceteze expedierea de mesaje promotionale.


Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna și trimite de către persoana înscrisă în baza de date prin e-mail la adresa info@npl.ro.

npl.ro folosește măsuri de securitate împotriva pierderii, alterării sau folosirii greșite a informatiilor care se află sub controlul nostru.


npl.ro nu poate fi făcută responsabilă pentru erorile survenite în urma neglijenței utilizatorului privind securitatea și confidențialitatea contului și parolei sale. npl.ro nu poate fi făcut răspunzător în nici un fel pentru pierderea sau alterarea datelor personale stocate de npl.ro în scopul precizat in prezentul document.


Orice accesare a bazei de date cu informații personale a utilizatorilor npl.ro, inclusiv orice încercare de acces neautorizat, va fi înregistrată într-un fișier de acces. Fișierele de acces vor face posibilă identificarea de către npl.ro a persoanelor care au accesat date cu caracter personal fără un motiv legitim, în vederea sesizării organelor competente. Orice încercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica conținutul site-ului sau de a afecta performanțele serverului pe care rulează site-ul npl.ro, va fi considerată o tentativă de fraudare a site-ului npl.ro și va pune în mișcare cercetarea penală împotriva aceluia sau acelora care au inițiat această acțiune.

10. Litigii


Pentru orice conflict apărut între SC Bodkobel S.R.L. și clienții săi se va cauta o rezolvare pe cale amiabilă. Dacă acest lucru nu este posibil, litigiul va fi soluționat de către instanța judecătorească pe a cărei rază teritorială se află sediul SC Bodkobel S.R.L.

 


11. Dispoziții finale

Orice alta problemă cauzată de produsele și serviciile prezentate pe npl.ro și care nu este deja tratată de nici un articol din prezentul document, se va soluționa pe cale amiabilă în termen de 30 de zile lucrătoare de la data sesizării în scris a problemelor, de către utilizator.


În cazul în care nu s-a reușit stingerea conflictului pe cale amiabilă, competența revine instanțelor de judecată române sau unui organism de rezolvare a disputelor alternative, agreat de ambele părți. Fiind de acord cu acești Termeni și Condiții de Utilizare a site-ului npl.ro, clientul își asumă în totalitate consecințele ce decurg din folosirea în aceste condiții a site-ului.

This is the sticky Notification module. You can use it for any message such as cookie notices, special promotions, or any other important text.