Clientul poate denunța unilateral contractul cu Sc Bodkobel Srl fără a invoca un motiv, în termen de 14 zile calendaristice (cf. ord. 34/2014,  numai în scris și poate returna produsul (produsele) în același termen de 14 zile calendaristice.
Astfel, produsele cumpărate din www.produse-piele-naturala.ro pot fi returnate conform legii, în 14 zile calendaristice de la primirea lor prin curier.

artÎnainte de returnarea produsului, este obligatoriu să anunțați telefonic sau pe email (info@produse-piele-naturala.ro) intenția de a returna un produs/mai multe produse.
Produsul va fi returnat în condiții bune, în punga sau cutia originală, neutilizat și nezgâriat. În caz contrar ele pot fi reexpediate clientului.
De asemenea, NU se acceptă pentru returnare produsele care prezintă modificări fizice, lovituri, ciobiri, zgârieturi, șocuri etc. Puteți face returul prin firma de curierat Fan Courier. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului.
Produsele pot fi returnate fără invocarea vreunui motiv. 
Adresa retur:  Sc Bodkobel Srl,Localitate Bodos , Nr. 105, Judet. Covasna, Cod postal 525102
Produsul returnat trebuie să fie însoțit de copia după factură, certificat de garanție, și formularul de retur completat online.
Dacă produsele alese pentru retur au fost însoțite de cadouri, trebuie returnate și acestea.
Sc Bodkobel Srl va înapoia  contravaloarea produselor în cel mult 14 zile de la data primirii returului. Suma înapoiată nu include cheltuielile de transport.
Rambursarea contravalorii produselor returnate se va face prin transfer bancar in contul IBAN specificat in Formularul de Retur